Despre noi

S.C. AQUA ACTIV SERVICES S.R.L. este o societatea comercială cu capital privat integral românesc, înființată în anul 2008, având ca obiect principal de activitate colectarea și epurarea apelor uzate (cod CAEN 3700).

 

Principalul deziderat al S.C. AQUA ACTIV SERVICES S.R.L. constă în realizarea cu profesionalism a serviciilor în domeniile solicitate de către clienți. În acest context, grație promptitudinii, a calități superioare activităților prestate, am reușit să obținem aprecieri de la beneficiari, fapt reflectat și în creșterea portofoliului de clienți.

 

Compania noastră este adepta protecției mediului înconjurător, iar în acest sens avem încheiat un contract de colaborare cu o societate ce deține tehnologie proprie de neutralizare a hidrocarburilor din separatoarele de reziduuri petroliere. Această tehnologie este elaborată de Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Protecția Mediului, pe baza unor substanțe biodegradabile, agreate de Uniunea Europeană, tehnologie consacrată în autorizația de mediu a societății noastre. Totodată tehnologia este recomandată, inclusiv, pentru spălarea navală, platforme și terminale petroliere.

 

De asemenea, efectuăm și servicii de emulsionare și solubilizare a grăsimilor, neutralizarea completă a acestora efectuându-se la o societate autorizată de Agenția de Mediu, în conformitate cu norme privind gestionare a deșeurilor.

 

S.C. AQUA ACTIV SERVICES S.R.L. poate fi considerată un furnizor complet, la care, cu o singură oprire, un client poate achiziționa întreaga gamă de servicii din domeniul vidanjării și nu numai. După 5 ani în care compania a activat în acest domeniu, am reușit să ne facem cunoscuți prin seriozitate, atât ca integratori de soluții, cât și ca profesioniști în realizarea și îndeplinirea serviciilor prestate.

 

-->